rreth nesh

Oda e Tregtisë Kosovë-Zvicër modelon një rrjet gjithëpërfshirës të bizneseve dhe shoqatave, i cili mbështetet dhe financohet nga anëtarët e saj. Ajo përkrah interesat ekonomike të anëtarëve të saj dhe në rast nevoje i mbështet edhe politikisht përballë autoriteteve.

Organizimi i Odës së Tregtisë Kosovë – Zvicër është bërë mbi bazën e nevojave për anëtarët e saj dhe rezulton nga statutet e tyre.

Organet e Odës së Tregtisë Kosovë – Zvicër

Presidenti

Muse Komani
Shtetas kosovar, banues në Zvicër. Sipërmarrës në fushën e gastronomisë dhe patundshmërive.

Kryesia

Islam Spahiu
Shtetas kosovar me banim në Zvicër. Konsull dhe drejtues i Konsullatës kosovare në Cyrih.

Hans Egloff
Shtetas zviceran, banues në Zvicër. Avokat dhe deputet.

Andreas Erb
Andreas Erb, shtetas zviceran, banues në Zvicër. Avokat.

Këshilli

Alfred Heer
Shtetas zviceran, banues në Zvicër. Afarist dhe deputet.